ORDU / AYBASTI - Merkez İlkokulu

Kas

Okulumuz 3/C sınıfı öğretmeni Sinan KAYMAK ve öğrencileri tarafından geçmişten günümüze tarihi müze sergisi yaparak bütün okulun gezmesi, incelemesi için fırsat sunmuştur.

Kas

Çedes Projesi Kapsamında Hatay Altınözü Sferli İlkokulu'na 3/A sınıfı öğrencileri ile hediye paketleri hazırlandı, mektuplar yazıldı. Öğrencilerle birlikte hazırlanan paketler Ptt ile kardeş okula gönderildi.

Kas

3/A Sınıfı Öğretmeni seda DEREKÖY eşliğinde, Okul Müdürümüz ve öğrencilerle Faruk Nafıız ÇEMLIBEL'in Çoban Çeşmesi Şiiri okunarak,sınıf içi şiir okuma etkinliği yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında Aybastı Belediyemizin destekleriyle okulumuzda, usta öğretici Şafak İLHAN ve öğretmenimiz Tekin SOYDAN tarafından Agah Efendi ile Memiş adlı çocuk oyunu sergilendi.Oyunun sergilenmesinde desteklerini esirgemeyen Aybastı Belediye Başkanımız Sayın Beytullah GEÇTAN'a,usta öğreticimiz Şafak İLHAN ve  öğretmenimiz Tekin SOYDAN'a Teşekkür ediyoruz.

Değerler kulübü Büyüklerimize Saygı

Ekm

'13 EKİM DÜNYA AFET RİSKİ AZALTMA GÜNÜ' etkinlikleri kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleriyle işbirliği içinde okulumuzda yangın söndürme, kurtarma ve deprem tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Eyl

Çocukların yaşam ve oyun alanlarında bolca oynanan SEK-SEK özünde Anonim bir oyundur.

Sek-Sek oyununda dikkat, denge, algı ve koordinasyon önde gelir.

Bu nedenle çocuklarımızın faydalanabilmesi için okul bahçemizi renklendiriyoruz.

İlköğretim Haftası kutlandı.

Eyl

11 Eylül 2023'de Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katılımıyla okulumuz eğitim öğretime başlamıştır.

2023-2024 eğitim öğretim yılı tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun.

Final ürünümüz storyjumper da oluşturulmuş olan aşağıdaki kitabımızdır.

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencilerinin e-Twinning çalışmaları.

May

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencisi Kartal Kuzey BEGEN 19 Mayıs konulu resim yarışmasında İlçe 1.si olmuştur. Başarılarının ve katılımlarının devamını bekleriz.

May

1/B Sınıfı Okuma Bayramı yaptılar. Sınıf öğretmeni Ebru Nur AKSU'ya ve öğrencilerine teşekkür ederiz.